Városháza


TÁJÉKOZTATÁS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK 2021. ÉVI MÓDOSÍTÁSÁRÓLEzúton tájékoztatom a lakosságot arról, hogy Vámospércs Városi Önkormányzatának Képviselő-testülete elhatározta, hogy a hatályos településrendezési eszközeit módosítja. A módosítások az alábbi területeket érintik:

1.    Tervezett Ipari gazdasági területek visszasorolása, falusias lakóövezetbe.
2.    A vasúti területen elhelyezkedő, korábbi szolgálati lakások, telekleválasztására lehetőséget biztosító Településrendezési terv módosítás.
3.    A Váci Mihály utca piactér közötti tömb építési övezeti besorolásának módosítása, az adottságokhoz és a piac felöli fejlesztéshez jobban igazodó építési övezetbe
4.    Hész 3. melléklet „Lke", K-sp építési övezetekben szabályozott legkisebb homlokzatmagasság és Vt-o építési övezetben szabályozott legnagyobb homlokzatmagasság értékének csökkentése.
Amennyiben a véleményezési anyaggal kapcsolatosan észrevétele van, kérem a munkaközi tájékoztatás megjelenésétől számított 30 napon belül postai úton (Vámospércs Városi Önkormányzat, 4287 Vámospércs, Béke u. 1. sz.), illetve elektronikus úton az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre eljuttatni szíveskedjen.

Az ezzel kapcsolatos munkaközi tájékoztatási anyag a város hivatalos honlapján (www.vamospercs.hu) letölthetők.


Vámospércs, 2022. március 16.

                                                                                                               
              Ménes Andrea sk.
                 polgármester 

 

- TREmod_2021_1sz_Vamospercs_edok_2022_03

 

 

 

Menes_Andre
Ménes Andrea
Polgármester