Városháza


 

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatról

Vámospércs Városi Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei évben is úgy döntött, hogy csatlakozik a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2022 évi fordulójához.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. november 5.

A pályázatok elbírálásának határideje 2021. december 3.

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban:EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó bitrokában léphetnek be az EPER- BURSA rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.

A pályázatot az EPER-BURSA rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva kizárólag Vámospércs Városi Önkormányzat Szociális Osztályához (4287 Vámospércs, Béke u. 1 fsz 4. ajtó) kell benyújtani.

 

 

Ménes Andrea

polgármester

 

- A típusú pályázati kiírás

- B tipusú pályázati kiírás

 

 

Menes_Andre
Ménes Andrea
Polgármester