Városháza


elugy banner 2Általános tájékoztató

Elektronikus űrlap kitöltésével kezdeményezhető eljárások

E ügyintézés

Elekronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

 

A veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről és az ellenőrzött bejelentésről szóló 190/2020. (V.8.) Kormányrendelet szerinti bejelentés megtehető az alábbi e-mail címen: bejelentes@vamospercs.hu

 

Tájékoztató!


Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő idei évben is meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2021 évi pályázati fordulóját hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatási tanulmányinak támogatására.
Vámospércs Városi Önkormányzata csatlakozott az Ösztöndíjrendszerhez.
Tájékoztatjuk az Ösztöndíjrendszer 2021 évi fordulójához kapcsolatban érdeklődőket, hogy a pályázatok benyújtására 2020. november 5-ig van lehetőség.
A pályázat beadásához – amennyiben a pályázó még nem regisztrált az EPER-Bursa rendszerben – a pályázónak saját magának kell regisztrálnia.(https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx)
A regisztrációt követően töltheti fel a pályázó a személyes és pályázati adatait, ezt követően a pályázati űrlapot véglegesíteni kell, onnan kinyomtatva, aláírva a szükséges mellékletekkel ellátva, személyesen Vámospércsi Polgármesteri Hivatal Szociális Irodáján (4287 Vámospércs, Béke u. 1. fsz. 4 számú) lehet benyújtani.
Vámospércs, 2020. 10. 05.

Ménes Andrea
polgármester

 

 - pályázati kiírás

 - A típusú pályázati kiírás 2021 év

 - B típusú pályázati kiírás 2021 év

 

 

 

Menes_Andre
Ménes Andrea
Polgármester